Gebr. Blankespoor: Sterk in grondwerk

Voor elke klus hebben wij de juiste man en machine. Lees hieronder voor welke werkzaamheden u ons kunt inzetten.

Hebben wij uw interesse gewekt? Neem gerust contact met ons op.

Grondverzet

Gebr. Blankespoor verzorgt alle soorten grondwerkzaamheden. Met ons team van gecertificeerde vakmannen en machines zijn wij in staat uw project van A tot Z uit te voeren. Denkt u hierbij bijvoorbeeld aan het bouwrijp maken van terreinen, uitgraven van bouwputten, het aanleggen van rioleringen en bestratingen, het uitgraven van sloten en vijvers.

Daarnaast huurt u onze machines, inclusief ervaren machinisten, ook in ter assistentie bij de realisatie van uw projecten. Zo hebben wij het afgelopen jaar bijgedragen aan de realisatie van een atletiekbaan op sporterscomplex Papendal in Arnhem. De grootste uitdaging zat hem in de nauwkeurigheid van de onderbaan.

Ons machinepark bestaat onder andere uit:
– Liebherr mobiele kranen
– Volvo laadschoppen
– Rubskranen
– Verschillende trekkers en kippers
– Containerauto’s

Recente projecten

  • In opdracht van CSC Sport – Zeewolde hebben wij bijgedragen aan de aanleg van de atletiekbaan op sportcomplex Papendal te Arnhem.

  • Een koninklijke klus op paleis Het Loo te Apeldoorn

Sloopwerkzaamheden

Slopen is meer dan iets met de grond gelijk maken. Het vergt een vakkundige en professionele aanpak waarbij veiligheid voorop staat. Naast de persoonlijke veiligheid staat ook het milieu centraal. De vrijgekomen materialen dienen juist en volgens wetgeving afgevoerd te worden.

Gebr. Blankespoor verzorgt dit geheel voor u. Ons ervaren personeel is VCA* gecertificeerd en beschikt over jong en gedegen werkmaterieel. Het vrijkomende materiaal wordt veelal gescheiden afgevoerd om zo kostenbesparend en milieuvriendelijk te werken.

Zoekt u een betrouwbare partner die vakkundig sloopwerk kan verzorgen? Wij komen graag met u in contact om de mogelijkheden door te spreken.

Sloopwerkzaamheden in Harskamp

Container verhuur

Heeft u een afvalcontainer nodig? Wij plaatsen voor u containers van 10m³, 30m³ en 40m³ op de gewenste locatie. Wanneer u hem vol heeft halen wij hem weer op en verzorgen wij de lediging.

Voor het transport maken wij gebruik van 2 containerauto’s waarvan 1 auto met terreinuitvoering. Deze auto kan daardoor ook op (bouw)plaatsen komen die niet verhard toegankelijk zijn.

Containers met kleine hoeveelheden legen wij op ons eigen innameterrein. Grote hoeveelheden worden afgevoerd naar inzamelpunten in de regio.

Ook kunt u bij ons bouwstoffen betrekken, waaronder:

– grond
– zand
– puin

Containervervoer