Grondwerk

Wij verzorgen alle soorten grondverzet-werkzaamheden. Met ons team van gecertificeerde vakmannen en machines zijn wij in staat uw project van A tot Z uit te voeren. Denkt u hierbij bijvoorbeeld aan het bouwrijp maken van terreinen, het uitgraven van bouwputten, het aanleggen van rioleringen en bestratingen of het uitgraven van sloten en vijvers. Grondwerk

Daarnaast huurt u onze machines, inclusief ervaren machinisten, ook in bij de realisatie van uw projecten. Zo hebben wij het afgelopen jaar bijgedragen aan de realisatie van een atletiekbaan op sporterscomplex Papendal in Arnhem. De grootste uitdaging zat hem in de nauwkeurigheid van de onderbaan.

Ons machinepark bestaat onder andere uit:
– Liebherr mobiele kranen
– Volvo laadschoppen
– Rubskranen
– Verschillende trekkers en kippers
– Containerauto
– Mobiele trommelzeef

MOBIELE TROMMELZEEF

Ook voor zeef-klussen bent u bij ons aan het juiste adres. Zie hieronder een video van zeef-werkzaamheden in Otterlo. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Sloopwerkzaamheden

Slopen is meer dan iets met de grond gelijk maken. Het vergt een vakkundige en professionele aanpak waarbij veiligheid voorop staat. Niet alleen de persoonlijke veiligheid maar ook het milieu staat centraal. In het bijzonder dient het vrijgekomen materiaal juist en volgens wetgeving afgevoerd te worden.

Daarom is voor al uw sloopklussen Gebr. Blankespoor de juiste partner. Wij nemen u deze taak geheel uit handen. Kort samengevat is onze kracht het inzetten van ervaren personeel en beschikken we over jong en gedegen werkmaterieel. Het vrijgekomen materiaal wordt veelal gescheiden afgevoerd om zo kostenbesparend en milieuvriendelijk te werken.

Zoekt u een betrouwbare partner die vakkundig sloopwerk kan verzorgen? Wij komen graag met u in contact om de mogelijkheden door te spreken.

Container verhuur

Heeft u een afvalcontainer nodig? Wij plaatsen voor u containers op de gewenste locatie. De container zijn er in verschillende grote, te weten: 10m³, 30m³ en 40m³. Is de container vol? Dan halen wij hem weer op en verzorgen wij de lediging.

Containers met kleine hoeveelheden legen wij op ons eigen innameterrein. Volle containers worden direct afgevoerd naar inzamelpunten in de regio. Op deze manier werken wij efficiënt en kostenbesparend.

Bovendien kunt u bij ons bouwstoffen betrekken, waaronder:

– grond
– zand
– puin
– freesasfalt (teervrij)

Onderhoud waterwegen

Voor een goede afwatering is het onderhoud van waterwegen een jaarlijks terugkerende activiteit. Hiervoor bent u bij ons aan het juiste adres. Met een team van 3 mobiele kranen en 1 rupskraan gaan we elke klus aan. Wij hebben diverse maaikorven met werkbreedtes van 3 tot 5 meter ter beschikking. En ook een verlenggiek behoort tot de mogelijkheden.

Heeft u korfwerkzaamheden uit te voeren? Wij horen het graag.

Gerealiseerde projecten

NEEM CONTACT OP VOOR MEER INFORMATIE