Mesthandel

Uw intermediair

Al meer dan 30 jaar zijn wij actief als mest-intermediair in de mesthandel. Het betrouwbare adres wanneer u mest wilt afvoeren, of juist aan te voeren heeft. Voor alle soorten mest, zowel gangbaar als biologische, drijfmest en stalmest komen wij graag in contact met u.

Met 12 tankwagens en een containerauto is er altijd wel iemand bij u in de buurt.

Mestopslag en silo’s

In afzetrijke gebieden hebben wij diverse mestopslagen ter beschikking. Mest van veehouders wordt hier in de winterperiode opgeslagen. Zodra het seizoen van start gaat zijn we snel ter plaatse. Door deze mestopslagen zijn we in staat grote hoeveelheden op 1 dag aan te voeren.
Heeft u in Flevoland of Groningen een mestbassin/silo’s beschikbaar, dan komen wij graag met u in contact. U bereikt ons op 0318-456422 of bel rechtstreeks Wim van Ee 06-53503738.

Mestverwerking

Bent u kalverenhouder en heeft u mest af te voeren? Gebr. Blankespoor zorgt voor het vervoer van mest naar de mestverwerker waar u een contract mee heeft. Benadert u ons om te horen wat wij voor u kunnen betekenen.
U bereikt ons op 0318-456422 of bel rechtstreeks Wim van Ee 06-53503738.

Mest uitrijden

Om uw mest vakkundig, efficiënt en professioneel  over uw lang uitgebracht? Wij verzorgen het met alle plezier voor u. Ons team van specialisten is uitgerust met moderne machines waaronder een 5wiels Vervaet met een 22,5m³ tank en een 16m³ getrokken Veenhuis Quad Shift mestinjecteur. Stalmest rijden wij uit met een Tebbe breedte strooier.

Uitrijden met een Veenhuis Quad Shift

Sinds het voorjaar van 2023 rijden wij de mest uit met een Veenhuis Quad Shift.

Kenmerken:
– Inhoud tank: 16m³
– GPS gestuurd
– Bodemvriendelijk
– 4 wielen naast elkaar voor optimale drukverdeling
– Hoge verwerkingscapaciteit

Als tweede injecteer hebben we een 5-wiels Vervaet met een 22m³ tank.

NEEM CONTACT OP VOOR MEER INFORMATIE

KeurMest: samen werken in een eerlijke keten

Onze samenleving rekent op gezonde voeding, geproduceerd op een duurzame manier waarbij rekening wordt gehouden met mens, dier en omgeving. Belangrijk onderdeel daarbij is het zorgvuldig omgaan met mest. Als sector streven we naar een transparante mestketen waar alle schakels van veehouder en mesttransporteur tot akkerbouwer en mestverwerker hun verantwoordelijkheid nemen en werken aan een positief imago. Wij werken mee aan een eerlijke mestketen!

Blankespoor_Harskamp_mesthandel