onze historie

Het was 1959 toen de broers Jan, Ares en Evert Blankespoor een loonbedrijf uit een nabijgelegen dorp konden overnemen. De drie broers verdeelden de taken eerlijk. Ares werkte voornamelijk in de bosbouw. Jan in het grondwerk middels een trekker met een kraan achterop. En Evert deed al het loonwerk in de buurt.

In de avonduren werden de administratieve en financiële zaken geregeld. Onder het genot van een borrel met sigaar, op kantoor aan huis, of bij de boer aan tafel. Werkplezier en tijd voor een praatje en gezelligheid mocht zeker niet ontbreken.

De werkzaamheden werden als maar meer en de zonen van de gebroeders springen bij in drukke periodes. Begin jaren 80 komen de eerste medewerkers in dienst.
In 1987 werd de eerste mestauto aangeschaft. En zo ontstaat er de unieke combinatie van loonwerk, grondwerk, mesthandel en transport. Een stevige basis wat na bijna 60 jaar bestaan nog steeds de kracht van ons bedrijf is.

vandaag de dag…

…verzetten wij, met 28 man sterk, werkzaamheden voor verschillende opdrachtgevers in loon-, grondwerk, mesthandel en transport.

Wij kenmerken ons door nuchter boerenverstand, grote flexibiliteit en meedenken in uw vraag. Onze werkzaamheden zijn, net als die van u, afhankelijk van het weer. En daarom begrijpen wij het als geen ander wanneer er even door gegaan moet worden, of op het laatste moment toch uitgesteld wordt. Korte lijnen en direct contact zijn hierbij van cruciaal belang. Mocht u ons op kantoor niet bereiken schroom dan niet Wim van Ee rechtstreeks op zijn mobiele telefoonnummer te bellen: 06-53503738.

Als investering in de toekomst en vanuit onze maatschappelijke bijdrage zijn wij een erkend leerbedrijf. Gedurende het jaar leiden wij verschillende stagiairs in de praktijk op. Ook interesse in een stageplek binnen ons bedrijf? Bel ons kantoor en vraag naar Wim van Ee.

Blik terug in de tijd