Uw veelzijdig transporteur!

Met een vloot van 12 trucks en 2 containerauto’s verzorgen wij dagelijks het transport voor diverse opdrachtgevers in binnenland en West-Europa.

Lees hieronder wat wij voor u kunnen betekenen.

Blankespoor-Harskamp_Mesthandel_Transport

Mesttransport

Al meer dan 30 jaar zijn wij actief als mest-intermediar. Het betrouwbare adres wanneer u mest wilt afvoeren, of juist aan te voeren heeft. Voor alle soorten mest, zowel gangbaar als biologische, drijfmest en stalmest komen wij graag in contact met u.

Met 12 tankwagens, 2 walking floors en 2 containerauto’s is er altijd wel iemand bij u in de buurt.

Blankespoor-Harskamp_Transport_semi_dieplader

Wegtransport

Wij vervoeren alles. Voor diverse opdrachtgevers transporteren wij uiteenlopende (bouw)producten en machines door heel Nederland en West-Europa. Onze gecertificeerde en gedreven chauffeurs dragen met passie zorg voor uw lading.

Wij hebben de beschikking over verschillende opleggers en diepladers. Daarnaast is het ook mogelijk enkel de trekker in te zetten om het transport met uw eigen opleggers te verzorgen.

Containertransport

De inzetbaarheid van containerauto’s zijn oneindig. Of u ze nodig voor het aanvoeren van bouwstoffen zoals zand, grond en puin. Of u heeft juist recyclingmaterialen af te voeren. Wij zijn u graag van dienst. Ons materieel is zo uitgerust dat ook onverharde bouwterreinen voor ons bereikbaar zijn. Daarnaast ontzorgen wij u in het afvoeren van de vrijgekomen recyclingproducten.

Bovendien zijn onze containerauto’s uitermate geschikt voor het vervoeren van fourage producten zoals mais, houtsnippers of bijvoorbeeld vaste mest. De afzetbare containers zijn beschikbaar van 10³ tot en met 40m³.